Hoitosektorille tarjoamamme valaisimet ja tekniset paneelit ovat yhden euroopan tunnetuimman valmistajan, TLV:n Ranskassa valmistamia tuotteita. Kyseiset tuotteet ovat aikaisemmin olleet Philips-valaistuksen edustuksessa ja tyytyväisiä käyttäjiä löytyy jo vuodesta 2006 alkaen kymmenistä eri sairaaloista ja hoitokodeista ympäri Suomen.
Potilaspaneeleissamme yhdistyy korkea laatu, tyylikäs muotoilu ja helppo asennettavuus. Ne valmistetaan arkkitehdin ja sähkösuunnittelijan mittojen ja piirustusten mukaisesti ja toimitetaan valmiiksi johdotettuna ja kaasuputket koeponnistettuina. Toimitusvarmuus ja työn laatu on luotettavaa. Paneelit täyttävät kaikki Suomessa ja Euroopassa kyseisille tuotteille asetetut normit ja määräykset.

Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa varmistaakseen laadukkaat ja oikea-aikaiset toimitukset. Toimintaan kuuluu myös mittaus- ja asennuspalvelut asiakkaan näin toivoessa.

Kaikki tuotteemme ovat projektituotteita, joiden myynti vaatii erikoisasiantuntemusta. Lisäkysymyksiä ja esittelypyyntöjä voit esittää myyntineuvottelijoillemme myynti@decotech.fi.